Kategoriler
Haberler

Bir Sonraki Güncelleme Ulu Ada Duyurusu ile Yeni Maceralara Atlayın

Ulu Ada Güncellemesinin duyurusu sırasında Abecean Denizi içinde ne tür maceralara, hikayelere ve zorlukların uzandığını keşfet.

Ulu Ada’ ya Bakış

Ulu Ada Duyuru Etkinliği, 14 Nisan Perşembe günü saat 23:00’ da da Twitch.tv/Bethesda kanalında yayınlanacak.

Hep birlikte, Ulu Ada’ nın için tasarlanan yeni dünya ve bu destanının geliştirilmesinde ilham alınan kaynaklara içeriden bir bakış sağlanacak. Gösteri sırasında, Systres Takımadaları ne tür maceralara atılabileceğinize, Breton Halkının ve bu hikâyeyi bu kadar benzersiz yapan şeyin ne olduğunu öğreneceksiniz.

Discover what adventures await in High Isle

Tüm bunlara ek olarak, Tales of Tribute ile bütün Tamriel içinde popülerleşen yeni deste oluşturularak oynanan kart oyunu için detaylara inilecek. Yeni gelicek bu sistemin nasıl oynanacağını, neyin diğer kart oyunlarına göre daha özel yaptığını keşfet. Nasıl kazanılır!

Son olarak, gösteri sırasında gösterilecek olan Ulu Ada’ nın ilk oynayış fragmanı ve daha fazla teşvik için Canlı Yayını izleyerek Ouroboros Crown Crates ve Mor Ateş Böceği Evcil Hayvanı olarak Twitch Ganimeti edinebilirsiniz. Öncelikle Twitch Hesabınız ile ESO Hesabınızı bağlamayı unutmayın!

Yayın Sonrası & Özet

Duyurudan hemen sonra olacak olan bir canlı yayın tanıtım içinde yayına devam edebilirsiniz. Kart Oyununun baştan sona nasıl oynandığını gösterecekleler ve topluluğa mekanikleri ve çeşitli stratejileri ile rehberlik edecekler.

Resmi duyuru yayınından sonra dünyanın her yerinden ESO Topluluk Yöneticilerimiz tarafından sunulan bir dizi özet ve duyuru sonrası yayınlar olacak, Türk Yayıncılarında içinde olduğu bu gösterimi de kontrol ettiğinizden emin olun!

Ulu Ada ile Gelicek Yeni Özellikler ve Sistemler

Ulu Ada ve yeni bir marka Tales of Tribute ile Kart Oyunu hakkında her şeyi öğrenin.

Ne Zaman: 19 Nisan 23:00

Nerede: https://www.twitch.tv/lovethymonster