Kategoriler
Haberler

33. Güncellemeye Ön Bakış, Hesap Genelinde Başarımlar ve Fazlası

Elder Scrolls Online’ nın 33. Güncellemesi yaklaşıyor ve yeni değişikleri beraberinde getiriyor, Başarım Sistemi, PvP Ödülleri ve Yardımcısıyla.

33. Güncelleme ESO’ nun Ana Oyuna yapılacak birkaç yeni ekleme sağlayacak. Bu yenilikler Üstün Sezon Eklentisi ile gelecek olmasına rağmen aşağıdaki eklemeler ve iyileştirmeler için bu eklentiye sahip olmanız gerekmediğini unutmayın.

Hesap Genelinde Başarımlar

ESO’ nun performansının yeni deneyimlere ayak uydurabilmesini ve büyüyebilmesini sağlamak için, birçok Başarım Güncelleme 33 ile Hesap Genelinde olacak. Bu, karakterlerinizden herhangi birinde kazandığınız bir başarımın diğer tüm karakterleriniz içinde tamamlanmış olarak kabul edileceği anlamına geliyor. Başarımları birleştirmek, oyunun bu tür verileri işleme biçimini ve genel deneyimi koruyacak ve iyileştirecek. Veri tabanı ayak izinin de azaltılmasıyla daha hızlı yükleme ekranları ve diğer veri tabanı ağırlıklı işlemlerde beklenildiği gibi çalışacak kapsamlı iyileştirilmeler kendini gösterecektir. En önemlisi, bu değişim gelecek her yeni içerikte eklenecek yeni başarımlar için de oyunun performansını korumaya yardımcı olacak.

Bu değişiklik aynı zamanda hesabınız ve karakterleriniz için yepyeni bir fırsatlar dünyası yaratıyor. Örneğin, başarım yoluyla kazanılan Unvanlar hesap genelinde olacak ve hangi karakterin ilk kazandığına bakılmaksızın herhangi bir karakter üzerinde kullanmanıza olanak sağlayacak.

Account-wide achievements will be shared across characters with Update 33

Son olarak, hesap gelinde başarımların bir parçası olarak Gözüpek Ağacının gelişimi değişiyor. 33. Güncelleme yayınlandıktan sonra Gözüpek Saygınlığı tamamladığın her Zindan Görevi ve günlük tamamladığın Gözüpek Yeminleri ile kazandığın saygınlık miktarına göre gelişecektir.

Çoğu başarımın hesap genelinde olacağını ancak karakter bazında izlenecek birkaç tane başarımın olacağını unutmayın. Tüm başarımlarınızın karakterlerinizle paylaşıldığından emin olmak için, 33. Güncelleme yayınlandıktan sonra her bir karaktere en az bir kez giriş yaptığınızdan emin olun.

Yeni PvP Ödülleri

Eğer diğer oyunculara karşı çarpışmaktan zevk alıyorsan, 33. Güncelleme ayrıca Cenk Meydanları, İmparator Şehri ve Cyrodiil içinde cesaretinizi kanıtlarken Layık Olanlar için ganimet ödüllerine bazı heyecan verici yeni eşyalar getiriyor. Bu ana oyuna yapılacak güncelleme ile Layık Sandıklar için ödüller artık aşağıdaki üç yeni eşyayı içerecek:

Bu yeni setler farklı türde PvP eğlemlerini güçlendirme üzerinde yardımcı olacak. Örneğin, kendinizi veye takımınızı kritik olarak iyileştirdiğinizde, Rallying Cey (Hafif) seti senin ve takımın Hasarını ve Critik Dayanıklılığını için güçlü bir destek vericek, senin gibi takım oyuncuları için mükemmel.

Ek olarak, Yeni Zırh Tarzı: Dragonguard Berserker ile sana ve diğer PvP sever oyunculara ölümcül zanaatınıza olan bağlılığınızı gösterme fırsatı veriyoruz. İttifak Kademesi 20. Seviyeye ulaşarak ve Tel-Var Taşlarınızı ile İmparatorluk Şehri Kanalizasyonlarında bulunan Tel-Var Tüccarıyla takas ederek bu yeni görünüm için tarz sayfalarını elde edebilirsiniz. Dragonguard Berserker Tarz Sayfaları hesaba bağlı olacak, bu yüzden bu etkileyici zırhı elde etmenin tek yolu onu savaş yoluyla kazanma olacaktır.

The new Dragonguard Beserker armor style

Parçalama Yardımcısı

Ayrıca 33. Güncellemenin bir parçası olarak gelen ve ana oyun yamasının yayınlamasından sonra gelicek, Parçalama Yardımcısı Eskici Giladil, oyun içi Crown Store üzerinden satın alınabilecek.

The Deconstruction Assistant

Parçalama Yardımcı yakındaki bir şehre veya evinize uğramanıza gerek kalmadan ayak üstü silahları, zırhları, mücevherleri ve efsunlar dahil olmak üzere her türlü ögeyi anında parçalamanıza olanak verir. Zahmetsiz!