Kategoriler
Haberler

2024 Etkinliğinde Yeni Dönüşüm Parçaları ile Planemeld Yankılarını Deneyimleyin

Bu yılın dönüşüm eşyası olan Molag Bal İllüzyon Imp Evcil Hayvanı ile God of Schemes’ e karşı başkaldırınızı ve/veya bağlılığınızı gösterin!

Bu yılın dönüşüm eşyası olan Molag Bal İllüzyon Imp Evcil Hayvanı ile God of Schemes’ e karşı başkaldırınızı ve/veya bağlılığınızı gösterin!

Elder Scrolls Online Kaynak Yayını!

Molag Bal, Zulüm ve Hakimiyetin Daedric Prensi, uzun zamandır Tamriel için bir tehdit olmuştur. Bu yıl, ESO’nun 2024 iç oyun etkinlikleri boyunca, Etkinlik Biletlerinizi bu yılın dönüşüm eşyası olan Molag Bal İllüzyon Imp Evcil Hayvanı aracılığıyla Daedric Prensin bir suretiyle değiştirebilirsiniz!

Dönüşüm parçaları, bir yıl boyunca birçok farklı forma bürünebilir. Eğer bu tür koleksiyon eşyalarının nasıl çalıştığı konusunda bilginiz yoksa, aşşağıdaki rehberden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Molag Bal Illusion Imp Evcil Hayvanı

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu özel koleksiyon eşyalarını toplamak için üç farklı parçacık toplamanız gerekecek:

  • Anchor Chain Parçası
  • Dark Anchor Pinion
  • Effigy of the Dominator

Bu üç parça, 2024’ün büyük iç oyun etkinlikleri sırasında, Etkinlik Biletleri ile satın alınabilecek. Yıl boyunca herhangi bir zamanında Impresario’yu ziyaret ederek onları edinebilirsiniz. Üç parçayı da topladığınızda, Collection ekranından birleştirerek bu zararlı kan emici hayvana sahip olun.

Molag Bal İllüzyon Imp, dönüşüm parçaları olarak bu yılın her çeyreğinde farklı bir koleksiyon etkinlik ödülünü dönüştürmek için diğer parçacıklarla da dönüştürülebilir. Planemeld’in Üstat Vücut ve Yüz İşaretleri ile başlayacak.

Planemeld’s Master Vücut ve Yüz İşaretleri